zdravím echopřátele
4 posters
Strana 10 z 10
Strana 10 z 10 • 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10
Re: zdravím echopřátele
Děkuji, že jste mému zamyšlení přisoudila i nějakou hloubku Tak komunikace by se tím nevylučovala, komunikovalo by se nadále, ale dneska si už nemůžu vzpomenout, jak jsem to myslela Jsem po dnešku nějaká vyřízená, technologie si se mnou opět pohrály a vystavily mě neúměrnému stresu
michelina- Poèet pøíspìvkù : 239
michelina napsal:Děkuji, že jste mému zamyšlení přisoudila i nějakou hloubku Tak komunikace by se tím nevylučovala, komunikovalo by se nadále, ale dneska si už nemůžu vzpomenout, jak jsem to myslela Jsem po dnešku nějaká vyřízená, technologie si se mnou opět pohrály a vystavily mě neúměrnému stresu
Rovněž bylo se mnou pohráváno Nešla wifi, vyzkoušela jsem dostupné možnosti, volala operátorovi, ten že je už pozdě na techniky a měla jsem volat až ráno. Hrozné celý večer bez kontaktu se světem Ráno jsem provedla přeinstalaci a hrdě hlásila, že jsem opravila. Fakt jsem dobrá
Queen napsal:michelina napsal:Děkuji, že jste mému zamyšlení přisoudila i nějakou hloubku Tak komunikace by se tím nevylučovala, komunikovalo by se nadále, ale dneska si už nemůžu vzpomenout, jak jsem to myslela Jsem po dnešku nějaká vyřízená, technologie si se mnou opět pohrály a vystavily mě neúměrnému stresu
Rovněž bylo se mnou pohráváno Nešla wifi, vyzkoušela jsem dostupné možnosti, volala operátorovi, ten že je už pozdě na techniky a měla jsem volat až ráno. Hrozné celý večer bez kontaktu se světem Ráno jsem provedla přeinstalaci a hrdě hlásila, že jsem opravila. Fakt jsem dobrá
Prostě skromnost se fakt moc nenosí
Musím říct, že jste opravdu dobrá Já dala restartovat počítat s tím, že to chtělo asi delší dobu nějakou aktualizaci. Tím se mi ten laptop sekl a nešel vůbec nastartovat. Normálně se restartuje i s aktualizacemi během pár minut, včera ani po hodině. Tak jsem to navrdo vypla, jenže on pak nešel ani zapnout, tak jsem pojala podezření, že přesně po dvou letech, co mi skončila záruka, je laptop v háji. Nicméně máme doma ještě jiný laptot, tak jsem naběhla na něj. Vše už vypadalo krásně a v tom zase nejel internet...A v tom největším zoufalství se rozjel ten první laptop a jakmile naběhl, tak internet začal fungovat i u toho druhého a já úplně vyšťavená
Ono zase není špatné, když nemáte kontakt se světem, tak můžete posílit aspoň kontakt sama se sebou A jak známo z minulých debat, kde není kontakt, není potíž
Ono zase není špatné, když nemáte kontakt se světem, tak můžete posílit aspoň kontakt sama se sebou A jak známo z minulých debat, kde není kontakt, není potíž
Zapomněla jsem shrnout, že včera byl nějaký pohrávací den asi...
michelina napsal:Musím říct, že jste opravdu dobrá Já dala restartovat počítat s tím, že to chtělo asi delší dobu nějakou aktualizaci. Tím se mi ten laptop sekl a nešel vůbec nastartovat. Normálně se restartuje i s aktualizacemi během pár minut, včera ani po hodině. Tak jsem to navrdo vypla, jenže on pak nešel ani zapnout, tak jsem pojala podezření, že přesně po dvou letech, co mi skončila záruka, je laptop v háji. Nicméně máme doma ještě jiný laptot, tak jsem naběhla na něj. Vše už vypadalo krásně a v tom zase nejel internet...A v tom největším zoufalství se rozjel ten první laptop a jakmile naběhl, tak internet začal fungovat i u toho druhého a já úplně vyšťavená
Díííky To známe, dnešní technika je nastavená tak, aby fungovala po dobu záruky, pak si spotřebiteli dělej, jak chceš. Měla jsem velkou pračku se sušičkou, které odešel motor půl roku po záruce. K nové pračce jsem si pořídila pětiletou záruku.
Dobré posilování kontaktu sama se sebou, celkem náročné, ne?
michelina napsal:Zapomněla jsem shrnout, že včera byl nějaký pohrávací den asi...
Ale přežila jste ho ve zdraví, možná? Nemůže být všechno jednoduché, to bychom se nudili
Queen napsal:michelina napsal:Zapomněla jsem shrnout, že včera byl nějaký pohrávací den asi...
Ale přežila jste ho ve zdraví, možná? Nemůže být všechno jednoduché, to bychom se nudili
Jsme se dlouho nečetly Můžu pouze konstatovat, že jsem ho přežila, jestli ve zdraví, to se ukáže později ty následky. Akorát, že zpětně si to už člověk nědá dohromady z čeho o to zdraví přišel, že to mohlo být i výpadkem internetového připojení
michelina napsal:Queen napsal:michelina napsal:Zapomněla jsem shrnout, že včera byl nějaký pohrávací den asi...
Jsme se dlouho nečetly Můžu pouze konstatovat, že jsem ho přežila, jestli ve zdraví, to se ukáže později ty následky. Akorát, že zpětně si to už člověk nědá dohromady z čeho o to zdraví přišel, že to mohlo být i výpadkem internetového připojení
Zpětně člověk těžko zjistí, z čeho mu hrabe I když nějaké indicie jsou
Určitě, indicie jsou, ale je jich tolik, za ta léta, že nevím které k čemu přiřadit
michelina napsal:Určitě, indicie jsou, ale je jich tolik, za ta léta, že nevím které k čemu přiřadit
To už je pak asi úplně jedno Vznikne z toho jeden úplně spokojený člověk, co si nic nepamatuje
Strana 10 z 10 • 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10
Strana 10 z 10
Povolení tohoto fóra: