zdravím echopřátele
4 posters
Strana 9 z 10
Strana 9 z 10 • 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10
Re: zdravím echopřátele
Konečně, kazilo nám to tu pěkný dojem
michelina- Poèet pøíspìvkù : 239
Není nad pěknou pampelišku
Přesně tak. A když tu máme tolik pampelišek, neví některá z nich, jak si nastavit příspěvky od nejstarších?
Aby se zobrazoval nejnovější hned jako první? Jako v RB Echo?
Zatím jsem se po tom nepídala, jestli to vůbec jde, ale vždy klikám na ten oranžový obdélníček a to mě hodí na ten poslední příspěvek.
Mě zase nebaví, když napíšu příspěvek na musím se složitě dostávat zpět na úvodní stránku s tématy.
Zatím jsem se po tom nepídala, jestli to vůbec jde, ale vždy klikám na ten oranžový obdélníček a to mě hodí na ten poslední příspěvek.
Mě zase nebaví, když napíšu příspěvek na musím se složitě dostávat zpět na úvodní stránku s tématy.
michelina napsal:Aby se zobrazoval nejnovější hned jako první? Jako v RB Echo?
Aha, na obdélníček jsem zatím neklikala, zkusím. Ano, to mne také rozčiluje, takové zdržování
Zkuste, u každého posledního přispěvku zobrazeného v přehledu tématů je oranžový obdélníček, ten Vás hodí rovnou na poslední příspěvek. Ale pokud někdo ještě přispíval předtím, tak se musí vyjet lištou nahoru a pročíst, jako v RB Echu
Na jinou vymoženost jsem zde nepřišla
michelina napsal:Zkuste, u každého posledního přispěvku zobrazeného v přehledu tématů je oranžový obdélníček, ten Vás hodí rovnou na poslední příspěvek. Ale pokud někdo ještě přispíval předtím, tak se musí vyjet lištou nahoru a pročíst, jako v RB Echu
Děkuji, obdélníčku jsem si všimla, ale nikdy mne nenapadlo na něj klikat
Tak to já zas rozkliknu vše co jde, dělám nájezdy kurzorem a objevuji
michelina napsal:Tak to já zas rozkliknu vše co jde, dělám nájezdy kurzorem a objevuji
Jste se tu našla
Vyloženě. Nechápu, jak to, že to tu někteří nemohli pochopit, takovou průzkumnou aplikaci k objevování
A už jste si vyzkoušela ten oranžový obdélníček?
michelina napsal:Vyloženě. Nechápu, jak to, že to tu někteří nemohli pochopit, takovou průzkumnou aplikaci k objevování
Taky tomu nerozumím. Při prvním přihlášení jsem sice koukala jak jojo, ale jde jen o to, zorientovat se. Jasně, obdélníčkuju stále
Jsou to jen výmluvy. Ale tak nevadí. To jsem ráda, že se Vám obdélníček líbí. Kdybyste přišla na nějakou novou funkci, dejte mi vědět
michelina napsal:Jsou to jen výmluvy. Ale tak nevadí. To jsem ráda, že se Vám obdélníček líbí. Kdybyste přišla na nějakou novou funkci, dejte mi vědět
Přiznám se, že to tu moc nezkoumám. A jako administrátor ani moc práce nemám
Co se mě týče, tak co se dalo prozkoumat, jsem už asi prozkoumala. Mohly bychom se přestěhovat zase někam jinam, aby bylo co zkoumat
michelina napsal:Co se mě týče, tak co se dalo prozkoumat, jsem už asi prozkoumala. Mohly bychom se přestěhovat zase někam jinam, aby bylo co zkoumat
To můžeme Už před delší dobou jste dostala DÚ za tímto účelem
Mně se ale vůbec nechce. A teď se mi stala nějaká zrada: klikla jsem na obdélníček a ono se mi to nenačetlo na poslední příspěvek Tak jsem teď z toho rozhozená
Jo mimochodem, ty elektrikáře jsem nakonec musela tento týden zavolat. Uprostřed týden si dcera chtěla strčit do zásuvky nabíječku a vyzkratovalo nám to několik zásuvek.
Určitě chápete, že po takových událostech nemám zrovna chuť nic nového zkoumat
Jo mimochodem, ty elektrikáře jsem nakonec musela tento týden zavolat. Uprostřed týden si dcera chtěla strčit do zásuvky nabíječku a vyzkratovalo nám to několik zásuvek.
michelina napsal:Mně se ale vůbec nechce. A teď se mi stala nějaká zrada: klikla jsem na obdélníček a ono se mi to nenačetlo na poslední příspěvek Tak jsem teď z toho rozhozená
Řekla bych, že nové zkoumání by Vás jen obohatilo Já nevím, tak svítit svíčkama se Vám nechce a ještě děláte potíže s nabíječkou Má mít solární a zásuvky fakt nepotřebujete
Asi prospělo, ale ne v tak rychlém časovém sledu :-D
A jinak máte zase pravdu. Jsem si říkala, že bych mohla žít trochu víc ekologičtěji a zkusit si doma vytvářet nějakou vlastní energii :-D
A jinak máte zase pravdu. Jsem si říkala, že bych mohla žít trochu víc ekologičtěji a zkusit si doma vytvářet nějakou vlastní energii :-D
michelina napsal:Asi prospělo, ale ne v tak rychlém časovém sledu :-D
Není nad zamyšlením se sama nad sebou
Přesně tak, není nic lepšího. Proto to dělám neustále
michelina napsal:Přesně tak, není nic lepšího. Proto to dělám neustále
A vidíte nějaký přínos?
Vidím přínos pro ČEZ, protože po zamyšlení jsem zjistila, že vlastní energii si nejsem schopna vytvářet, takže se budu muset spokojit s odběrem jiných energií.
Ale celkově to přínos má, protože když se zamýšlím nad sebou, tak neotravuju ostatní, což by bylo fajn, kdyby tak dělali všichni a byl by klid na světě
Ale celkově to přínos má, protože když se zamýšlím nad sebou, tak neotravuju ostatní, což by bylo fajn, kdyby tak dělali všichni a byl by klid na světě
michelina napsal:Vidím přínos pro ČEZ, protože po zamyšlení jsem zjistila, že vlastní energii si nejsem schopna vytvářet, takže se budu muset spokojit s odběrem jiných energií.
Jste to pojala nějak moc filozoficky, přečtu si to ještě jednou, by mi neunikla hloubka Vaší myšlenky Aha, už to mám. Kdyby se ale všichni zamýšleli jen na sebou, to by nikdo s nikým nekomunikoval?
Přesně, člověk má být vděčný za to, co má. ČEZ buď pochválen
Strana 9 z 10 • 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10
Strana 9 z 10
Povolení tohoto fóra: