zdravím echopřátele
4 posters
Strana 6 z 10
Strana 6 z 10 • 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10
Re: zdravím echopřátele
To bude nějaká pokročilá funkceQueen napsal:Také mi to nic nedělá...
michelina- Poèet pøíspìvkù : 239
Já ho ještě nestudovala, Vy jste tedy dobrá Jdu se taky mrknout Možná proto nedává příspěvky, páč tady bude vidět ještě víc
To by zjistil až s prvním příspěvkemQueen napsal:Já ho ještě nestudovala, Vy jste tedy dobrá Jdu se taky mrknout Možná proto nedává příspěvky, páč tady bude vidět ještě víc
Queen napsal:No jooo fakt asi prázdná peněženka
Celý Rudolf
To bych se asi lekla Teda ne jakože já Rudolfa, ale kdybych sama sebe viděla tak velkou
Queen napsal:To bych se asi lekla Teda ne jakože já Rudolfa, ale kdybych sama sebe viděla tak velkou
Proto jsem radši za pampelišku
Queen napsal:Jasně, že je to Rudolf, přeci by si nedal fotku cizího chlapa, ne?
Tak já to chápu, že je to takové bankovní foto, kvůli Echu...předtím tam měl vlak
michelina napsal:Queen napsal:Jasně, že je to Rudolf, přeci by si nedal fotku cizího chlapa, ne?
Tak já to chápu, že je to takové bankovní foto, kvůli Echu...předtím tam měl vlak
A taky letadlo
Queen napsal:Jéžiš už mám v mailu zase samé echo už Vám funguje to neoznamování?
Jo, vypla jsem to a teď jsem k tomu ještě přidala vypnutí těch "notifications" nahoře vpravo v rohu, to se dělá tak, že úplně dole pod diskuzí je možnost kliknout na "přestat sledovat diskuzi" a pak je klid.
Jo a ještě jsem zjistila, že do emailu se zasílá upozornění jen k tématu, které si člověk sám založil, ostatní ne.
Queen napsal:Třeba se objeví Taj
Že by Taj číhala, kdy půjdete se psem?
A nemáte strach takhle v noci sama, i když se psem? Nebo číháte na nějakého pejskaře?
michelina napsal:Queen napsal:Jéžiš už mám v mailu zase samé echo už Vám funguje to neoznamování?
Jo, vypla jsem to a teď jsem k tomu ještě přidala vypnutí těch "notifications" nahoře vpravo v rohu, to se dělá tak, že úplně dole pod diskuzí je možnost kliknout na "přestat sledovat diskuzi" a pak je klid.
Jo a ještě jsem zjistila, že do emailu se zasílá upozornění jen k tématu, které si člověk sám založil, ostatní ne.
Už to mám taky vyplé, notifikace si nechávám, aspoň odchytávám, kde píšete
Mi tedy ne, odpověděla jsem na bankovní témata, co založil nikilauda a do e-mailu přišlo.
michelina napsal:Queen napsal:Třeba se objeví Taj
A nemáte strach takhle v noci sama, i když se psem? Nebo číháte na nějakého pejskaře?
Taj je nevyzpytatelná
Mám trhače, chlupatá mazlící koule, co by asi utekla dřív než já a když bych běžela hned za ním a stačila mu, nikdo by mne nedohonil! Tady to stojí za houby, venčí většinou samé baby!
Queen napsal:michelina napsal:Queen napsal:Třeba se objeví Taj
Taj je nevyzpytatelná
Mám trhače, chlupatá mazlící koule, co by asi utekla dřív než já a když bych běžela hned za ním a stačila mu, nikdo by mne nedohonil! Tady to stojí za houby, venčí většinou samé baby!
U nás je hodně pejskařů, až je to s podivem někdy, kvůli čemu vlastně ty psy mají...
Queen napsal:žádného fešáka jsem nepotkala a můžu jít spát
Tím pádem aspoň budete mít klidné spaní, doufám
Taj je úplně v háji tadyQueen napsal:Třeba se objeví Taj
Za 1) se mi vypnulo oznamování a najednou jsem nevěděla, jak se sem přihlásit, protože odkaz jsem měla pouze v mobilu. Naštěstí se ještě dá dostat do RB Echo, takže jsem se tím proklikla sem Ale za 2) se tu stále vůbec neorientuju a už vůbec nevím, kde vidíte RUdolfa a kde bych si já měla dát fotku?
Taj- Poèet pøíspìvkù : 11
Taj je zde! :-D Konečně jsem se sem dostala!michelina napsal:V noci možná přijde Taj
Taj se nestačí divit, co se tu o ní píše. :-D Ale máte štěstí - nechce se mi to všechno pročítat, páč jsem tu z toho zmatená :-D Někde je téma a k tomu je deset odpovědí, ale zase už jinde. To je borčus!
Strana 6 z 10 • 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10
Strana 6 z 10
Povolení tohoto fóra: