zdravím echopřátele
4 posters
Strana 8 z 10
Strana 8 z 10 • 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10
Re: zdravím echopřátele
Queen napsal:No, nechtěla bych obcházet celé město, bych se tady celkem prošla Tak to jste se kochala okolím a užívala si
Však jsem se taky prošla. To zdejší okolí je obzvláště lákavé ke kochání, to se jen tak nevidí Jo a mezitím jsem ještě vyzvedla jinou naditou tašku a přenesla ji do charitativního obdchůdku a následně jsem provedla děkovačku s čokoládou na jedné poště. I po třičtvrtě roce nám občas ještě přepošlou nějaký dopis ze staré adresy. Což je na poštu abnormálně chvályhodný a vyjímečný počin, tak jsem chtěla pracovnicím poděkovat.
Jak vidíte, rozhodně jsem si neužívala jako Vy na svahu
michelina- Poèet pøíspìvkù : 239
No ale jak jste byla plodná! A užitečná! A radost dělající! Já si jen odpočívala
Queen napsal:No ale jak jste byla plodná! A užitečná! A radost dělající! Já si jen odpočívala
Ale odpočívala jste při pohybu To jsou přívlastky jako pro užitkové zvíře, třeba jako kráva
michelina napsal:Queen napsal:No ale jak jste byla plodná! A užitečná! A radost dělající! Já si jen odpočívala
Ale odpočívala jste při pohybu To jsou přívlastky jako pro užitkové zvíře, třeba jako kráva
Já viděla osobu, zvíře Vy
Ještě, že ze mě neteče mléko a masa by ze mě také moc nebylo a jestli jo, tak poněkud šlachovité, hlavně po té dnešní procházce a o plodnosti bych už raději nedebatovala
michelina napsal:Ještě, že ze mě neteče mléko a masa by ze mě také moc nebylo a jestli jo, tak poněkud šlachovité, hlavně po té dnešní procházce a o plodnosti bych už raději nedebatovala
Holka krev a mlíko K nakousnutí
No Tak to opravím, spíš než kráva by se hodila spíš koza
Dnes nejdete se psem? Aby Vás to zívání přešlo
michelina napsal:Dnes nejdete se psem? Aby Vás to zívání přešlo
Nene, prší. Tedy pršelo, tak jsem vyhnala dítě
michelina napsal:Chudák dítě a pes...
Jako jak chudák??? Dítě si pročistí mozkovnu a pes něco jiného
Předpokládám, že dlouho jste přemýšlet nemusela
michelina napsal:Předpokládám, že dlouho jste přemýšlet nemusela
Chyba lávky! Přemýšlela jsem už předtím a nechala to otevřené. Pak jsem si ale řekla, že tam nemůžete zůstat viset a nedostat odpověď
To nevím, co byste ze mě, visící, měla Leda, že by někdo jiný přispěchal na pomoc a dal mi dýchání z úst do huby
michelina napsal:To nevím, co byste ze mě, visící, měla Leda, že by někdo jiný přispěchal na pomoc a dal mi dýchání z úst do huby
Že by nikilauda? Včera tu s Vámi byl dost rozverný
Rozverný byl asi jen on Já zírala, co to poslal, nějak mi unikla smysluplnost A jak jste psala výše, na rumové povídání také nejsem zvědavá, natož něco jiného
michelina napsal:Rozverný byl asi jen on Já zírala, co to poslal, nějak mi unikla smysluplnost A jak jste psala výše, na rumové povídání také nejsem zvědavá, natož něco jiného
A ještě nám tam hvízdnul nějakou babu, musíme více psát, by propadla do propadliště dějin a nemusela sem se na ni koukat
Přesně, opět úplně stejný dojem, pokaždé, co se načítá stránka, tak tam vyjíždí, kdyby to aspoň byl můj typ...
michelina napsal: Přesně, opět úplně stejný dojem, pokaždé, co se načítá stránka, tak tam vyjíždí, kdyby to aspoň byl můj typ...
asi nemáte s nikilaudou stejný vkus
Aspoň se nepopereme. Doufám, že už nás to s tímto příspěvkem hodí na stranu 9
Ano, už jsem také na to přišla
Strana 8 z 10 • 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10
Strana 8 z 10
Povolení tohoto fóra: