RB Echo bude stále funkční
3 posters
Strana 4 z 5
Strana 4 z 5 • 1, 2, 3, 4, 5
Re: RB Echo bude stále funkční
michelina napsal:Moment, jako že Vy s tím pánem v pyžamu jste byli spolu hluční? Jste říkala, že Vás neoslovil
Jéžiš ne Ten šel bydlet do své budky
michelina napsal:Moment, jako že Vy s tím pánem v pyžamu jste byli spolu hluční? Jste říkala, že Vás neoslovil
Jéžiš ne Ten šel bydlet do své budky
Tak to se mi ulevilo
michelina- Poèet pøíspìvkù : 239
No, vlastně, co mi je potom, co děláte ve vlaku po nocích
michelina napsal:No, vlastně, co mi je potom, co děláte ve vlaku po nocích
Zvláště, když se ani kvalitně nevyspím
Tak na to bych si stěžovala a chtěla vrátit minimálně polovinu jízdného: přece není možné se kvalitně nevyspat v tak dokonalých podmínkách
michelina napsal:Tak na to bych si stěžovala a chtěla vrátit minimálně polovinu jízdného: přece není možné se kvalitně nevyspat v tak dokonalých podmínkách
Zase lepší než řídit auto
No je fakt, že při řízení byste se také nevyspala a také byste neměla zážitky s muži v pyžamu a se stewardy
Já měla dnes zážitek v Kauflandu: paní s rukou v dláze mě požádala, jestli bych ji nestrčila do sáčku dvě plechovky piva. Ochotně jsem provedla a poté, co jsem namítla, že by to ten sáček nemusel unést, paní hned vytasila další sáček, že to mám celé strčit ještě do toho dalšího sáčku. A když to tak celé vymyslela, požádala mě, abych ji tam strčila ještě další tři kousky plechovek Poté mi s pohledem do očí popřála krásný den a kde se vzali tu se vzali dva pánové a požadovali po mě informaci, zda dané pivo pění Odpověděla jsem, že nevím, jelikož jsem ho ještě neotvírala, ale že si tedy také vezmu na doma a vyzkouším. A na to jeden z nich, že ke komu to teď bude domů, že bychom se tam všichni s tím pivem sešli...No, na to jsem odpověděla, že mám svůj domov a rychle jim popřála hezký den. Pán ještě něco namítal, že je to škoda, že dnes se všichni druží jen přes laptopy, na což jsem mu odpověděla, že také jedu jen přes laptopy
Tak to dopadá, když uděláte dobrý skutek u regálu s pivem
Já měla dnes zážitek v Kauflandu: paní s rukou v dláze mě požádala, jestli bych ji nestrčila do sáčku dvě plechovky piva. Ochotně jsem provedla a poté, co jsem namítla, že by to ten sáček nemusel unést, paní hned vytasila další sáček, že to mám celé strčit ještě do toho dalšího sáčku. A když to tak celé vymyslela, požádala mě, abych ji tam strčila ještě další tři kousky plechovek Poté mi s pohledem do očí popřála krásný den a kde se vzali tu se vzali dva pánové a požadovali po mě informaci, zda dané pivo pění Odpověděla jsem, že nevím, jelikož jsem ho ještě neotvírala, ale že si tedy také vezmu na doma a vyzkouším. A na to jeden z nich, že ke komu to teď bude domů, že bychom se tam všichni s tím pivem sešli...No, na to jsem odpověděla, že mám svůj domov a rychle jim popřála hezký den. Pán ještě něco namítal, že je to škoda, že dnes se všichni druží jen přes laptopy, na což jsem mu odpověděla, že také jedu jen přes laptopy
michelina napsal:No je fakt, že při řízení byste se také nevyspala a také byste neměla zážitky s muži v pyžamu a se stewardy
Slovy našich dětí, to je hustýýý Kam já se hrabu jen s jedním stewardem. Vy jste si nabrnkla hned dva Ještě jste s sebou mohli vzít paní s dlahou A vůbec, jestli oni nebyli spolčení, jak ten chlap s babou a 200.000 Ještě že jste to přežila bez úhony, ať morální či jakékoliv jiné
No vidíte, taková konspirace mě ani nenapadla No kdo ví, paní s dlahou jako lákadlo ochotných dam Ale já si nikoho nenabrnkla, kdyby tam byly dveře, tak je přivřu stejně tak rychle jako Vy ve vlaku před nosem tomu stewardovi vlezlé pány nemám v oblibě
michelina napsal:No vidíte, taková konspirace mě ani nenapadla No kdo ví, paní s dlahou jako lákadlo ochotných dam Ale já si nikoho nenabrnkla, kdyby tam byly dveře, tak je přivřu stejně tak rychle jako Vy ve vlaku před nosem tomu stewardovi vlezlé pány nemám v oblibě
Ale jděte. Třeba si pánové chtěli (možná) jen popovídat Třeba potřebovali trochu teplého slova
Teplé slovo a studené pivo a možná i teplé jídlo by si dali Ale jo, trocha neškodného flirtu nezaškodí. Kde jinde, než v obchodě může mít člověk sociální kontakt? Ještě tak ve výtahu možná...
michelina napsal:Teplé slovo a studené pivo a možná i teplé jídlo by si dali Ale jo, trocha neškodného flirtu nezaškodí. Kde jinde, než v obchodě může mít člověk sociální kontakt? Ještě tak ve výtahu možná...
Výtah nemám, tak nemohu posoudit Já radši flirt s nějakým fešákem
Tak to asi musíte do banky za nějakým poradcem, tam bývají typy pro Vás, ne?
michelina napsal:Tak to asi musíte do banky za nějakým poradcem, tam bývají typy pro Vás, ne?
V žádné bance jsem už dlouho nebyla. A je to tam převážně babinec a když už se vyskytne mužské pohlaví, je to často zelenáč
To je fakt, ti zkušenější bývají také již na vyšších postech. Ale jak tam se dostat, to Vám již neporadím
michelina napsal:To je fakt, ti zkušenější bývají také již na vyšších postech. Ale jak tam se dostat, to Vám již neporadím
Kdo říká, že chci poradce? Stačí zajít do Kaufu k pivu No tak tam také ne, ale zase nějaký úspěšný bankéř by se tam mohl rozhlížet
Osobně bych tedy úspěšného bankéře nechtěla, finance si řídím sama a pomyšlení, že by mi do toho odborně kecal, bych nesnesla :-D Ale na postání u regálu s pivem by to šlo :-D
michelina napsal:Osobně bych tedy úspěšného bankéře nechtěla, finance si řídím sama a pomyšlení, že by mi do toho odborně kecal, bych nesnesla :-D Ale na postání u regálu s pivem by to šlo :-D
No na co jiného? Také by mi do toho nemohl kecat
Opravdu mě nenapadá, na co jiného by ještě tak mohl být dobrý
michelina napsal:Opravdu mě nenapadá, na co jiného by ještě tak mohl být dobrý
A to mě zase jo!
To by mě zajímalo, co máte konkrétně na mysli
michelina napsal:To by mě zajímalo, co máte konkrétně na mysli