RB Echo bude stále funkční
3 posters
Strana 2 z 5
Strana 2 z 5 • 1, 2, 3, 4, 5
Re: RB Echo bude stále funkční
Rudolf Vám poslal její fotku?
michelina- Poèet pøíspìvkù : 239
A taky nevím, čeho byste byl vůbec schopen po té láhvi rumu
Po láhvi rumu jsem schopen všeho. Rudolf mi samozřejmě poslal fotku krásné dámy a mám Vás požádat o fotky, aby to mohl porovnat :-)
niki_lauda- Poèet pøíspìvkù : 14
Jsem nevěděla, že má nyní Rudolf i tiskového mluvčího
Mně bohužel můj osobní bankéř fotku zatím nedaroval, takže srovnávání se konat nebude
Mně bohužel můj osobní bankéř fotku zatím nedaroval, takže srovnávání se konat nebude
Jéjda Že já tu včera nebyla, tady se děly věci Pěkně jste se tu škádlili S chlapem po láhvi rumu bych se nechtěla ani setkat, natož si s ním povídat. O dalších věcech nemluvě!
No jo, ale nejsme všichni stejní....holky se toho rumu nějak bojí. Bez rumu je to fakt někdy nuda, povídat si se střízlivým a nudným chlapem...
Mám obavy, že nudného chlapa rum rozhodně nezachrání
Queen napsal:Rudolfovi to padá, tak holt mluvčího potřebuje!
Tak včera pro změnu spadlo všechno i mně. Celý večer a celou noc bez netu a dneska mi celé dopoledne vyměňovali anténu, pak nemohli nakonfigurovat signál, tak si pánové dali kávu a vypadalo to, že zůstanou i na oběd a večeri Ale už mi to běží, tak můžeme pokračovat ve škádlení
No tak nikilaudovi rozumím, když se mu do povídání se střízlivým a nudným chlapem nechce
A dáte si rum oba nebo jen jeden z Vás? Kluci jedni!!!
A dáte si rum oba nebo jen jeden z Vás? Kluci jedni!!!
michelina napsal:Queen napsal:Rudolfovi to padá, tak holt mluvčího potřebuje!
Tak včera pro změnu spadlo všechno i mně. Celý večer a celou noc bez netu a dneska mi celé dopoledne vyměňovali anténu, pak nemohli nakonfigurovat signál, tak si pánové dali kávu a vypadalo to, že zůstanou i na oběd a večeri Ale už mi to běží, tak můžeme pokračovat ve škádlení
Jakože fakt všechno???
To jste byla jako bez ruky, že? Tak pánové, hmmm...
Ježiš, co jsem to zase napsala... Včera jsem byla ještě v pohodě, strávila jsem večer s knížkou. S rukou to nemá nic společného
Ale koukám, že Vy jste se dnes nějak rozjela
Ale koukám, že Vy jste se dnes nějak rozjela
Jj nemusela jsem se psem, tak jsem připravená do kuťan. Za chvíli vyhodím zzzzzz smajlíka
Jsem psala, že než odepíšu, tak už tu na mě budete zívat a přitom mi to zase spadlo
michelina napsal:Jsem psala, že než odepíšu, tak už tu na mě budete zívat a přitom mi to zase spadlo
Jsem si řekla, že jste usnula dřív než já
Tak ten Rudolf měl pravdu, padá to tu Nepíšete z jeho ntb?
Ne, tady to nepadá, ale restartoval se mi router, takže na chvíli vypadl signál, protože dcera zapla lampu a celým okruhem proběhl asi nějaký zkrat a tím pádem mi to vyhodilo ze zdroje i ten router Ale jinak bydlíme v normálním bytě
michelina napsal:Ne, tady to nepadá, ale restartoval se mi router, takže na chvíli vypadl signál, protože dcera zapla lampu a celým okruhem proběhl asi nějaký zkrat a tím pádem mi to vyhodilo ze zdroje i ten router Ale jinak bydlíme v normálním bytě
A bez padajícího Rudolfa A byla dceři lampa odebrána? Neměla by už spát?
Queen napsal:michelina napsal:Ne, tady to nepadá, ale restartoval se mi router, takže na chvíli vypadl signál, protože dcera zapla lampu a celým okruhem proběhl asi nějaký zkrat a tím pádem mi to vyhodilo ze zdroje i ten router Ale jinak bydlíme v normálním bytě
A bez padajícího Rudolfa A byla dceři lampa odebrána? Neměla by už spát?
Jakože dcera ne lampa
Ano, právě zhasla, tedy lampa i dcera Ale předtím jsme ještě zanalyzovaly, že zkrat nastal patrně díky prodlužovačce, protože si to tam nějak popřehazovala a předtím to nedělalo. A zítra to ještě musíme vyzkoušet, jestli je to právě to jednou její zdířkou. Doufám, že ano a stačilo by se zdířce vyvarovat, v opačném případě bych musela volat elektrikáře, aby prohlédl celý okruh a to už je moc hýbání debetem
michelina napsal:Ano, právě zhasla, tedy lampa i dcera Ale předtím jsme ještě zanalyzovaly, že zkrat nastal patrně díky prodlužovačce, protože si to tam nějak popřehazovala a předtím to nedělalo. A zítra to ještě musíme vyzkoušet, jestli je to právě to jednou její zdířkou. Doufám, že ano a stačilo by se zdířce vyvarovat, v opačném případě bych musela volat elektrikáře, aby prohlédl celý okruh a to už je moc hýbání debetem
Přesně, zbytečně složitá situace A vůbec nejjednodušší bude nesvítit
Aha, tak ta fotka je tady, no to je zrada...
Tolik svíček doma nemám :-D
Tolik svíček doma nemám :-D
Brzy ji už vystrnadíme :-D Ráno zde byl nikilauda, ale žádný jeho příspěvek jsem zatím nenašla Stačí jedna a dle potřeby přenášet
Ano byl jsem tady, kouknul a nic nepsal...neboť s ožralým rumařem se přece nikdo nebaví a každý se bojí, že :-)
niki_lauda napsal:Ano byl jsem tady, kouknul a nic nepsal...neboť s ožralým rumařem se přece nikdo nebaví a každý se bojí, že :-)
Čím jste se to nazval???
Nechci mluvit za michelinu, ale tak nějak si myslím, že ani jedna z nás se nebojí
Strana 2 z 5 • 1, 2, 3, 4, 5
Strana 2 z 5
Povolení tohoto fóra: