Kreditní karty ceny, přehled
3 posters
Strana 1 z 1
Kreditní karty ceny, přehled
Chtěl jsem sem dát klikací odkaz, ale bohužel....
New members are not allowed to post external links or emails for 7 days. Please contact the forum administrator for more information.
Noví členové nemají povoleno psát externí odkazy nebo e-maily po dobu 7 dnů. Obraťte se na správce fóra pro více informací.
New members are not allowed to post external links or emails for 7 days. Please contact the forum administrator for more information.
Noví členové nemají povoleno psát externí odkazy nebo e-maily po dobu 7 dnů. Obraťte se na správce fóra pro více informací.
niki_lauda- Poèet pøíspìvkù : 14
Re: Kreditní karty ceny, přehled
Queen, máte práci Mohla byste povolit nikilaudovi vkládání externích odkazů?niki_lauda napsal:Chtěl jsem sem dát klikací odkaz, ale bohužel....
michelina- Poèet pøíspìvkù : 239
Za 7 nebo 6 dnů už by to mělo jít
niki_lauda- Poèet pøíspìvkù : 14
No, ale to by nám za tu dobu mohlo uniknout něco podstatného, co byste s námi chtěl sdílet
Nikilauda, chválím za bankovní příspěvek. V noci jsem také přemýšlela nad tím, že bychom měli dodržet jistý standard
Queen napsal:Nikilauda, chválím za bankovní příspěvek. V noci jsem také přemýšlela nad tím, že bychom měli dodržet jistý standard
Ano, souhlasím, také jsem nad tím přemýšlela a jakožto moderátor chtěla navrhnout, zda budeme zachovávat přidávání různých bankovních zážitků, akcí, doporučení, atd., nicméně nikilauda to automaticky udělal za nás, takže tím líp.
michelina napsal:Queen napsal:Nikilauda, chválím za bankovní příspěvek. V noci jsem také přemýšlela nad tím, že bychom měli dodržet jistý standard
Ano, souhlasím, také jsem nad tím přemýšlela a jakožto moderátor chtěla navrhnout, zda budeme zachovávat přidávání různých bankovních zážitků, akcí, doporučení, atd., nicméně nikilauda to automaticky udělal za nás, takže tím líp.
Přesně tak, palec nahoru.
Už se těším, prostoru zde bude mít dostQueen napsal:Doufám, že Rudolf brzy přispěje se svou půjčkou od mBank
Queen napsal:Halloo Rudolfe, pojďte k nám!!!
Jsem nevěděla, že se tu dá i volat...
michelina napsal:Queen napsal:Halloo Rudolfe, pojďte k nám!!!
Tady se dá věcí...
Queen napsal:michelina napsal:Queen napsal:Halloo Rudolfe, pojďte k nám!!!
Tady se dá věcí...
To vidím, úplně jsem se lekla
Queen napsal:Prostě nikilaudův smajlík se stal mým oblíbencem
Zkuste za DÚ vyhledat, zda není v nabídce i podobná fotka, že byste si ji přidala do profilu
Dívala jsem se, tedy krátce, jak povolit vkládání odkazů a zatím na to nepřišla.
Queen napsal:Dívala jsem se, tedy krátce, jak povolit vkládání odkazů a zatím na to nepřišla.
Možná delší pohled by pomohl
michelina napsal:Queen napsal:Dívala jsem se, tedy krátce, jak povolit vkládání odkazů a zatím na to nepřišla.
Možná delší pohled by pomohl
Možná
Strana 1 z 1
Povolení tohoto fóra: