EQUA bank nové mobilní bankovnictví
3 posters
Strana 1 z 1
EQUA bank nové mobilní bankovnictví
Přišlo mi od Equa bank, že bude mít nové mobilní bankovnictví. Tak se těším, až ho otestuju
niki_lauda- Poèet pøíspìvkù : 14
Re: EQUA bank nové mobilní bankovnictví
niki_lauda napsal:Přišlo mi od Equa bank, že bude mít nové mobilní bankovnictví. Tak se těším, až ho otestuju
A kdy to mají spustit, nevíte?
michelina- Poèet pøíspìvkù : 239
To tam nepsali, až budu vědět, hned to testnu a dám echo
niki_lauda- Poèet pøíspìvkù : 14
Tak jsem se schválně přihlásila na účet, jestli tam taky nebudu mít nějakou zprávu a nic, ani v emailu. Zato jsem si přečetla novinku, že mají za sebou první úspěšný rok ziskového hospodaření.
Je pěkné, že tu máme tolik smajlíků Hned nám to tu skáče, valí bulvy, tlemí se
Queen, tady je seriozní bankovní téma, komenty ohledně smajlíku přeneste do diskuze vedle, prosím. Děkuji, moderátorQueen napsal:Je pěkné, že tu máme tolik smajlíků Hned nám to tu skáče, valí bulvy, tlemí se
michelina napsal:Queen, tady je seriozní bankovní téma, komenty ohledně smajlíku přeneste do diskuze vedle, prosím. Děkuji, moderátorQueen napsal:Je pěkné, že tu máme tolik smajlíků Hned nám to tu skáče, valí bulvy, tlemí se
Moderátore, buďte tak laskav a všimněte si hned prvního příspěvku, který jste ponechal bez povšimnutí. Jestli se budete navážet jen do některých, nebudete se navážet do nikoho!
Queen napsal:michelina napsal:Queen, tady je seriozní bankovní téma, komenty ohledně smajlíku přeneste do diskuze vedle, prosím. Děkuji, moderátorQueen napsal:Je pěkné, že tu máme tolik smajlíků Hned nám to tu skáče, valí bulvy, tlemí se
Moderátore, buďte tak laskav a všimněte si hned prvního příspěvku, který jste ponechal bez povšimnutí. Jestli se budete navážet jen do některých, nebudete se navážet do nikoho!
Pozor na korunku
Nebojte, střežím Vás, šedá eminence v pozadíQueen napsal:
michelina napsal:Nebojte, střežím Vás, šedá eminence v pozadíQueen napsal:
Díky, díky. Přesouvám se do nebankovní sekce, musím Vám něco říct
Queen napsal:michelina napsal:Nebojte, střežím Vás, šedá eminence v pozadíQueen napsal:
Díky, díky. Přesouvám se do nebankovní sekce, musím Vám něco říct
Jsem na příjmu kdekoli
Tak jsem dnes také obdržela zpráva od Equy, že se mění Všeobecné podmínky kvůli tomu, že bude nové mobilní bankovnictví, jak psal nikilauda. A bude to od 1.5.2017. Ale to se mě stejně netýká, jelikož mobilní bankovnictví nemám - mé bankovnictví je totiž imobilní
Strana 1 z 1
Povolení tohoto fóra: